محاسبه چربی گیر


محاسبه چربی گیر-محاسبه ظرفیت چربی گیر رستوران با دیگر چربی گیرها متفاوت می باشد. اگر این محاسبه درست و دقیق و مرتب نباشد مشکلاتی را برای مصرف کننده چربی گیر ایجاد می گردد.


بطور معمول به دلیل وجود چربی و چربی زادیی زیاد در غذاهای ایرانی کارشناسان شرکت ایران چربی گیر بر این عقیده می باشند که نرخ فرایند چربی گیر را با ضرایب جدید و نرمال تغییر و فرمول محاسبه ظرفیت دستگاههای چربی گیر به روش خنک سازی را به صورت زیر باز تعریف نمایند.


نرخ نسبی چربی گیر=تعداد پرس غذای سرو شده در 24 ساعت 2.1*200+عدد بدست آمده: نرخ نسبی

بین 200 تا 700 ظرفیت دستگاه برابر با 1 متر مکعب

بین 1200 تا1700 ظرفیت دستگاه برابر با 3 متر مکعب و می باشد.


منبع سایت: ( ایران چربی گیر ) - (شماره تماس:28422517-021 )



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مد و پوشاک | کیف و کوله پشتی و کفش به نام خالق کهکشان ها و پرزهای پای مگس Peter رادیو آنلاین کارگاه مقاله نویسی پزشکی و زیست شناسی دکتر محمدتقی احدی اردبیل bestechthaar عرقیات 1 قورشاقلو کندی خبر