محاسبه چربی گیر
محاسبه چربی گیر-محاسبه ظرفیت چربی گیر رستوران با دیگر چربی گیرها متفاوت می باشد. اگر این محاسبه درست و دقیق و مرتب نباشد مشکلاتی را برای مصرف کننده چربی گیر ایجاد می گردد.
بطور معمول به دلیل وجود چربی و چربی زادیی زیاد در غذاهای ایرانی کارشناسان شرکت ایران چربی گیر بر این عقیده می باشند که نرخ فرایند چربی گیر را با ضرایب جدید و نرمال تغییر و فرمول محاسبه ظرفیت دستگاههای چربی گیر به روش خنک سازی را به صورت زیر باز تعریف نمایند.
نرخ نسبی چربی گیر=تعداد پرس غذای سرو شده در 24 ساعت 2.1*200+عدد بدست آمده: نرخ نسبی
بین 200 تا 700 ظرفیت دستگاه برابر با 1 متر مکعب
بین 1200 تا1700 ظرفیت دستگاه برابر با 3 متر مکعب و می باشد.
منبع سایت: ( ایران چربی گیر ) - (شماره تماس:28422517-021 )
درباره این سایت