محاسبه چربی گیر


محاسبه چربی گیر-محاسبه ظرفیت چربی گیر رستوران با دیگر چربی گیرها متفاوت می باشد. اگر این محاسبه درست و دقیق و مرتب نباشد مشکلاتی را برای مصرف کننده چربی گیر ایجاد می گردد.


بطور معمول به دلیل وجود چربی و چربی زادیی زیاد در غذاهای ایرانی کارشناسان شرکت ایران چربی گیر بر این عقیده می باشند که نرخ فرایند چربی گیر را با ضرایب جدید و نرمال تغییر و فرمول محاسبه ظرفیت دستگاههای چربی گیر به روش خنک سازی را به صورت زیر باز تعریف نمایند.


نرخ نسبی چربی گیر=تعداد پرس غذای سرو شده در 24 ساعت 2.1*200+عدد بدست آمده: نرخ نسبی

بین 200 تا 700 ظرفیت دستگاه برابر با 1 متر مکعب

بین 1200 تا1700 ظرفیت دستگاه برابر با 3 متر مکعب و می باشد.


منبع سایت: ( ایران چربی گیر ) - (شماره تماس:28422517-021 )



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سلام بانو قالیشویی رفوگری ممتاز تهران عافیت‌سوزی The Blog That Johnny built اقتصاد ،علوم اچتماعی،روانشناسی شاهین دژ آموزشکده تخصصی بورس سیستم صوتی و تصویری اتومبیل آمل ویس Joe قاب چوبی